Monday, October 3, 2016

Edel - s mat - vin , edelsin






+

Frisk & amp; Dio - Smårett til 2 - Eller forrett til 4 personer: 1 fennikel. I tynne skiver, ta vare på det grønne "Gresset" 1 toppet ss grovhakket aneto Skall og Saft ½ Sitron. pluss Bater til servering 1 ss olivenolje 4 små skiver rustikk grovt Brød ½ fedd hvitløk 200 gr. skrelte Reker 1 manciata di rucola Kok vann I IT kjele og tilsett fennikel i skiver, Kok I 3 minutter. La dem Renne godt av, tilsett fennikel "Gresset", aneto, sitronskall og sitronsaft, SAMT 2 ts olivenolje. Pensle Brodet med gjenværende olje. Stek Brodet I IT varm stekepanne og Stek på Begge Sider til de e r godt stekte, Eller enda enklere rist brødene I IT brødrister på relativt Sterk varme. Gni den ene av siden hver skive hvitløk med. Legg fennikelsalat på. Topp med Reker og rucola, server di med en sitronbåt ღ Maten går sakte gjennom rørene i Halsen til den Magen treffer. Der tar den seg en matpause. Godteri går fortere, det er mye fordi glattere c ",) Av og til det er Importanti å Lüfte maten Litt. Det lukter ikke Alltid come godt c ",) Pasta Milanese = Pasta med tomatsaus c ",) Pasta Milanese, blir ofte SERVERT 19. mars pa "San Giuseppe Day". San Giuseppe var ektefelle fino Jomfru Maria og såleldes stefar fino Jesu Kristus. I New Orleans, som var en Importanti inngangsport per sicilianske innvandrere i løpet av slutten av det 19. århundre, feirer de 'St. Josef Day ', som en hyllest fino skytshelgenen, som de trodde reddet sine forfedre fra hungersnød. Noen foretrekker å Lage tomatsaus med ferske tomater, noen Bruker tomater på Boks og enkelte Bruker ferdigkjøpt tomatsuppe mi pongo Eller hermetisk. Pastaen blir ofte SERVERT svine med, Kylling Eller kalvekjøtt i tillegg fino tomatsausen. Il suo er en oppskrift hvor jeg har Brukt hermetiske tomater på Boks, soltørkede tomater i olje og stekt indrefilet av Svin. Ingredienser: 1 ss olivenolje 1 fedd hvitløk, Knust 2 bokser hakkede tomater 2 ss soltørkede tomater i OLJE, hakket 2 ts balsamicoeddik 1/2 ts sale 800 gr. indrefilet Svin av, DELT I 8 medaljonger. 4 ss hvetemel Salt & amp; pepe 2 uova Griljermel Eller brødsmuler. Basilikum, hakket 400gr. spaghetti Tomatsaus: Varm oljen i en panne, og Stek hvitløk i noen sekunder. Tilsett hakkede tomater, soltrøkede tomater og balsamicoeddik. La det Koke i 20 minutter. Banca svinemedaljongene 1-2 cm tykke. Hvis du Bruker ytrefilet Eller Annet svinekjøtt, som ikke er come Mor som indrefilet, kan du legge medaljongene mellom ad essere in ritardo plastfolie og Banke dem med en kjevle. Bland mel sale Litt med og pepe I IT bolle, legg uovo I IT annen og griljermel i en Tredje. Dypp svinekjøtt i mel, deretter uovo, deretter griljermel. Stek svinekjøttet I IT varm stekepanne, 3 minutter lato på hver, til de er gylne og gjennomstekt. Tenere de varme. Kok pastaen Etter anvisningen på pakken. L'inferno av vannet. Legg pastaen tilbake i kjelen. Rør Inn tomatsaus og hakket Basilikum. Legg pastaen på dype tallerkener med svinekjøttet på toppen. Pynt med basilikum og Spis umiddelbart. Torta tramezzino, it Svensk spesialitet. Bestar av tre ritardo Brød med Fyll og mye godt mellom lagene - og rikelig med Dekor på toppen. 18 skiver Loff, Skorpen av skjær. Kakefyll: 3 hardkokte uovo 400gr. Reker i lake 200gr. krepsehaler i lake 2 poser Majones una 165gr. 3 dl matyoghurt 4 ss kremost 0,5 Kopp hakket aneto 1 ss sitronsaft Garnityr: 200gr. kremost - og 1 posa Majones blandes sammen. Pynt: 200gr. rökt laks skiver 300gr. ferske skrelte Reker Sitron Salatblader 6 cherrytomater 2 kokte uovo, i skiver 50g Rød lodderogn 1 Sitron Dill kvaster. kakefyll Forbered: Hell Kraften fra Kreps og Reker (TRYKK gjerne ut av vannet). Hakk hummer Halen og Reker grovt og legg i en bolle. Kok, skrell og Hakk 3 uova (Kok 5 uova - 2 skal brukes fino pynt) Bland Majones I, matyoghurt, kremost og Sitron og Rør Inn Reker, Kreps, aneto og uovo. garnityr Forbered: Skrell Reker med skall. Skyll og dele Sitron i 12 bater (ta Bort av Steiner) Del coctailtomater i per. Del eggene. Del laks, så du får 12 bene skiver. MONTERING av Kaken: Legg 6 loffskiver i et rektangel på et Brett eller ett stort kakefat. Legg på halvparten av Reke / krepsefyllet. Legg på ett nytt lag med Brod. Legg på resten av Reke / krepsefyllet. Dekk med et tredje lag Brød med. SMOR på Kremen med kremost og Majones på og rundt Kaken. Legg salatblader rundt kantene. Legg 12 biter laks, formet som "rosa" I Tre Rader, 4 Pa ​​hver rad. Legg PA 12 dimezzare cherrytomater, legg en halvdel på siden av hver lakserose. Legg på Reker og uovo. Legg en Sitron pipistrello, dillkvist og 1TS lodderogn ved siden av hver lakserose. Reichsrat von Buhl Riesling Trocken 2012 Karakteristikk: Fylde: Friskhet: Sødme: Farge: Middels dyp grønngul. Lukt: Aroma preget av sitrus, Eple og Litt blomst. Smak: Ung og ren, preg av sitrus, Eple og Litt mineraler. Passer a: Terra / Distrikt: Germania, Pfalz, øvrige Årgang: 2012 Råstoff: Riesling 100% Metode: Skånsom pressatura, kaldgjæret, 15 C, i ståltanker. Ikke FAT og flaskemodnet før salg. Innhold: Alkohol 12,00% Sukker: 8,80 g / l Syre: 7,30 g / l 800 gr. indrefilet av Svin 8 skiver spekeskinke Gni indrefilet av Svin med sale pepe og. Brun fileten raskt på alle Sider i en panne med SMOR. Pakk skinkeskiver rundt fileten, og legano hyssing rundt med Jevne mellomrom. Pensle fileten med olje og Legg den sopra i en ildfast modulo. Stikk et steketermometer i den tykkeste delen av fileten Stek på 125 ° C fino termometeret viser ca. 70 ° C. Ca. 20 minutter. La fileten Hvile ca. 20 minutter skjæres per Den i skiver. Vask potetene godt og del i bater. Legg dem I IT liten langpanne og inferno på olje. Dryss sopra sale pepe og. Kan også tilsette Litt Friske urter. Bland godt sammen. Stek potetene på 225 ° C i 20 mens minutter fileten hviler. Knekk av den nederste delen på aspargesen og Kok i lettsaltet Vann 3-4 minutter. Tomater legges I IT liten ildfast forma, dryss på sale Litt og god olje. Settes Inn I ovnen de siste 10 minuttene av steketiden på potetene. Peppersaus: 4 dl kjøttkraft 2 ss hvetemel 1 ss Grønn pepe, Frisk Eller 1 cucchiaino di pepe 1 dl syltet kremfløte 2 ss soyasaus sale Litt, Smak på Sausen Først per il sale soyasausen er veldig. RIST sammen Melet med litt kalà kjøttkraft, Eller Litt Vann. Kok resten opp av Kraften og Visp i jevningen. Tilsett pepe og la Sausen Koke minst 5 minutter. Tilsett Flöte og Smak fino med soyasaus og eventuelt sale Litt. Tenuta Carretta Barbera d'Alba ♪ ♫ ♥ ¸ ¸ ♫ ♪ Middels dyp Rød i Farge med aroma av kirsebær, urter og krekling. Karakteristikk: Fylde: Garvestoffer: Passer a: Terra / Distrikt: Italia, Piemonte, øvrige Årgang: 2009 Råstoff: Barbera Innhold: Alkohol 13,00% Sukker: 2,00 g / l Syre: Ukjent Lagringsgrad: Drikkeklar, egnet ikke per lagring Skinkebiff med appelsin & amp; tagliatelle Messaggio di navigazione messaggi recenti Commenti recenti archivio Categorie




No comments:

Post a Comment